Ansvarshavende aftensygeplejerske med trissefunktion til 3 åbne psykiatriske afsnit på De Særlige Pladser i Frederikssund

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en kompetent og erfaren sygeplejerske, der i samarbejde med erfarne kolleger, har lyst til at yde og lede den psykiatriske og somatiske sygepleje af patienter med komplekse behandlings- og plejebehov i aftentimerne.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Som ansvarshavende aftensygeplejerske har du det overordnede ansvar for patienter og personale på vores tre åbne afsnit, hvoraf det ene afsnit indeholder en skærmet enhed med 5 pladser. Du vil møde ind på et af de respektive afsnit, som også vil være dit stamafsnit, men dine sygeplejefaglige opgaver og ansvarsområder går på tværs af alle tre afsnit.

Det betyder i praksis, at du:

 • Fra vagtens start foretager en runde til de tre afsnit for at danne dig et overblik over patient- og personale ressourcer i vagten samt sparring omkring fremmøde til kommende vagtlag.
 • Har ansvaret for kontakten til den vagthavende FEA-læge i samarbejde med dine kollegaer.
 • Deltager aktivt i sygeplejen på tværs af afsnittene, afhængig af, hvor behovet er størst.
 • Deltager altid i alarm- og tvangssituationer.
 • Er faglig sparringspartner med dine kollegaer i aften- eller nattevagt i forhold til komplekse sygeplejefaglige problemstillinger.
 • Har et tæt samarbejde med kolleger og FEA-læge med henblik på at iværksætte og gennemføre deeskalerende tiltag.
Desuden forventer vi, at du:

 • Bidrager aktivt med tiltag med henblik på nedbringelse af tvang, optimering af personale ressourcer, trivsel for patienter og personale, og du er rollemodel i forhold til at skabe et godt arbejdsmiljø.
 • Vurderer behov for at omfordele ressourcer fra et afsnit til et andet til sygeplejefagligt relevante opgaver, fast vagt eller opkørte situationer.
 • Er rutineret bruger Sundhedsplatformen, så du kan vejlede dine kollegaer i korrekt brug af denne.
 • Har ansvaret for at introducere nye kollegaer og tilrettevise vikarer, FADL vagter m.fl.


Hvem er du?
Du er selvfølgelig en fagligt dygtig sygeplejerske med solid psykiatrisk erfaring, og vi ser gerne, at du har en relevant efteruddannelse i form af specialuddannelse for psykiatriske sygeplejersker og/eller akutuddannelse for psykiatriske sygeplejersker, dette er dog ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du kan samarbejde med andre, er lyttende og involverende, da du kommer til at arbejde på tværs af afsnit.

Du har en naturlig autoritet med en positiv og problemløsende tilgang til opgaven, og du har lyst til at udvikle dig fagligt og bidrage til den faglige udvikling på afsnittene.

Derudover er du ansvarsfuld og mødestabil, du har et godt overblik, og du formår at holde hovedet koldt - også i pressede situationer. Og så har du - ligesom os - lyst til at arbejde relationelt og recovery orienteret med nogle at de allermest sårbare og udsatte grupper i vores samfund.Vi tilbyder

 • Ansættelse i et spændende speciale, der er i konstant udvikling.
 • Høj grad af medindflydelse på det daglige arbejde.
 • Gode kolleger.
 • God sparring med de respektive afdelingssygeplejersker.
 • Muligheder for udvikling indenfor specialet.


Om afsnittene
De Særlige Pladser ligger på Frederikssundsvej 30 i Frederikssund. Her er tre åbne psykiatriske afsnit med plads til 42 patienter. Det ene afsnit tilbyder også skærmpladser til patienter, som har et ekstra behov for intensiv psykiatrisk pleje. På hvert afsnit er vi ca. 35-38 medarbejdere med forskellig uddannelse. Vi har tilknyttet psykiater hele døgnet.

Vi har patienter, som har været indlagt både i den retslige psykiatri og den lukkede psykiatri, og nogle patienter har behandlingsdomme. Psykiatriloven gælder også her på De Særlige Pladser.Løn og vilkår
Du ansættes i fortrinsvis aftenvagt med weekendvagt hver 2. uge.

Vi ønsker, at du tiltræder snarest muligt efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.Vil du vide mere?
Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, timesammensætning eller afsnittet, kan du henvende dig til oversygeplejerske Tom Foged på 40 38 64 73, oversygeplejerske Kirstine Bro Jørgensen på 20 57 96 39, eller oversygeplejerske Sara Toor på 21 67 05 11.

Du kan også besøge vores hjemmeside, hvor du kan se film fra De Særlige Pladser. Eller læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien"Søg stillingen
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket på siden senest den 24. august 2023.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center Nordsjælland, Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=251019&DepartmentId=12216&MediaId=4953&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5888984

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet