Døgnrapporten i Skævinge: mandag den 22. november

Profilbillede

Skævinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk, Helsingør

Klokken 08.04 blev det anmeldt, at bagruden på en personbil holdende på Mjølnersvej var blevet knust imellem lørdag klokken 15.00 og søndag klokken 07.30. Der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget fra bilen.

 

Tyveri fra personbil, Farum

Klokken 10.41 blev det anmeldt, at der imellem klokken 05.30 og klokken 10.30 var blevet knust en siderude i en personbil holdende ved Farum Bytorv, hvorefter en pose med tøj var blevet stjålet fra bilens kabine.

 

Hærværk, Frederikssund

Klokken 11.43 blev det anmeldt, at begge sidespejle på en personbil holdende på Lundevej nu kun sad fast på bilen ved, at de hang i deres kabler, fordi spejlene imellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 03.00 havde været udsat for hærværk. 

 

Tyveri, Hillerød

Klokken 13.43 blev det anmeldt, at en kvinde havde fået stjålet sin mobiltelefon omkring klokken 13.20 da hun havde været i H&M. Kvinden havde lagt sin telefon fra sig, imens hun skulle prøve et stykke tøj, hvorefter telefonen var forsvundet.

 

Klokken 13.44 blev et lignende forhold anmeldt på vegne af en anden kvinde. Omkring klokken 13.15 havde kvinden været i H&M, og efterfølgende var hendes telefon væk. Enten var telefonen blevet stjålet fra hendes taske, eller også havde hun glemt den i et prøverum, hvorefter nogen havde taget den. Telefonen var efterfølgende blevet stukket.

 

Tyveri af telefon, Hillerød

Klokken 14.17 blev det anmeldt, at en 16-årig ung kvinde havde fået stjålet sin mobiltelefon i S-toget fra København mod Hillerød natten til søndag omkring klokken 03.00.

 

Hærværk, Hillerød

Klokken 14.23 blev det anmeldt, at bagruden på en personbil holdende på Skovhegnet var blevet knust imellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 13.30. Der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget fra bilen.

 

Mistænkeligt forhold, Hillerød

Klokken 15.16 blev det anmeldt, at tre mænd, der ikke normalt hørte til området, netop var kravlet igennem en hæk ved en bolig på Lyngevej. Anmelderen mistænkte, at det kunne være indbrudstyve, og politiet blev sendt til området, ligesom togdriften ved Brødeskov Station blev kortvarigt indstillet.

 

Det viste sig sidenhen, at de tre mænd havde udført et stykke arbejde på den bolig, hvorfra de kom ud, og der var altså tale om et legalt forhold.

 

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 15.30 blev det anmeldt, at der imellem klokken 12.30 og klokken 15.30 var blevet knust en siderude i en personbil holdende ved Høeghsmindevej, hvorefter en håndtaske med indhold var blevet stjålet fra bilens kabine.

 

Forsøg på tricktyveri, Allerød

Klokken 15.59 blev det anmeldt fra REMA 1000 på Lilledal, at to mænd havde bundet en snor i en tom flaske, som de så havde forsøgt at pante flere gange, men at personalet havde taget dem i snyderiet på fersk gerning. En patrulje blev sendt mod supermarkedet, mens personalet forsøgte at få de to mænd til at blive på stedet, men inden patruljens ankomst havde de to mænd truet personalet, som derfor lod dem forlade supermarkedet. De to mænd kørte fra stedet i en fransk indregistreret Ford med et registreringsnummer, der muligvis begyndte med BS255.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Espergærde

En 24-årig mandlig bilist fra Fredensborg blev klokken 16.10 standset af en patrulje på Kongevejen. Her blev han sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt førerretten.

 

Tyveri fra varebil, Hillerød

Mellem fredag klokken 16.00 og søndag klokken 16.20 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Blåmejsevej. Fra bilen blev der stjålet julegaver.

 

Uro og uorden, Skibby

Klokken 17.32 blev det anmeldt, at nogle unge mennesker skabte uro på Skibby Bibliotek og havde en truende adfærd for de øvrige besøgende. En patrulje kørte til stedet, hvor de unge mennesker blev truffet. En enkelt af dem havde en opfarende adfærd over for patruljen, og de registrerede derfor hans generalia, hvorefter alle de unge blev bortvist fra stedet.

 

Brand, Værløse

Der indløb klokken 20.38 anmeldelse om, at der var brand i en villa på Bjørnsholmvej, og politi og brandvæsen kørte derfor til stedet. Her kunne der ses store flammer og røg, og de to beboere kom imena ud fra villaen. Brandvæsnet gik i gang med slukningsarbejdet, men grundet brandens omfang stod huset ikke til at redde og brændte kontrolleret ned.

 

Naboerne i de omkringliggende huse blev i forbindelse med branden i en kort periode evakueret, ligesom vejen blev afspærret. De to beboere blev efterfølgende kørt på hospitalet med ambulance til observation for røgforgiftning.

 

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke fastslået, men der er ikke umiddelbart noget, som tyder på, at der skulle ligge en kriminel handling bag.

 

Uro og uorden, Skævinge

Klokken 21.25 blev det anmeldt, at der var opstået en uoverensstemmelse mellem en mand og nogle unge mennesker på biblioteket, hvilket havde ført til, at de unge råbte og skreg. En patrulje kørte til stedet, hvor partnerne blev truffet, og de blev alle sendt hver til sit.

 

Sigtet for besiddelse af stoffer, Espergærde

Nær Circle K på Hovvej henvendte en patrulje sig klokken 02.00 til tre mænd i en bil. Da der lugtede kraftigt af hash fra bilen, blev de tre mænd, to 19-årige fra Nivå og en 18-årig fra Kokkedal, visiteret, og bilen blev ransaget. Der blev i den forbindelse fundet hash i salsposer og flere telefoner, som de tre mænd formodedes at benytte til salg af hash. De blev derfor alle tre sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

 

Indbrud i lager, Ølstykke

Klokken 02.12 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i et lager på Svalehøjvej. En ukendt gerningsperson havde tiltvunget sig adgang ved at opbryde en dør, og fra stedet blev der stjålet en lampe.

 

Indbrud i forretninger, Kgs. Lyngby

Klokken 04.44 indløb der anmeldelse om, at der formentlig var et indbrud i gang i Multiform på Jernbanepladsen. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var smadret ruder i både Multiform og i Meny på Lyngby Hovedgade. Gerningspersonen var dog ikke længere til stede, og det var heller ikke muligt at udfinde nogen i området, som kunne relateres til hændelsen. 

 

Fra Multiform blev der stjålet lamper, men derudover foreligger der på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

To solofærdselsuheld, Værløse

På Hillerødmotorvejen i sydgående retning skete der klokken 06.11 to solofærdselsuheld, da henholdsvis en 23-årig mandig bilist fra Jægerspris og en 37-årig kvindelig bilist fra Frederiksværk af ukendte årsager mistede herredømmet over deres biler og påkørte autoværnet. 

 

Der var store trafikale problemer som følge af uheldene, og motorvejen var i en periode helt spærret, mens der blev ryddet op.

 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldene.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler