Døgnrapporten i Skævinge: tirsdag den 23. november

Profilbillede

Skævinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tre biler stødte sammen, Furesø

Tre biler stødte på grund af det glatte morgenføre sammen på Hillerødmotorvejen klokken 06.50. Der var ingen, som kom til skade ved uheldet.

Ridser i lakken, Nærum

Mandag morgen klokken 08.24 blev det anmeldt, at en Fiat, som have stået på en p-plads på Nærum Hovedgade mellem lørdag eftermiddag og søndag morgen havde været udsat for hærværk og fået ridser i lakken.

Gps og airbag stjålet, Nordsjælland

I det forløbne døgn er der stjålet gps-udstyr, airbags med videre fra biler forskelige steder i Nordsjælland. 

Fra en VW Golf er der mellem søndag eftermiddag klokken 17.00 og mandag morgen stjålet gps, airbag og midterkonsol. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen, og tyveriet blev anmeldt mandag klokken 08.37. 

I Hørsholm har en tyv været på spil på Tjørnevej, hvor der er stjålet en navigationsskærm fra en BMW. Tyveriet er sket mandag mellem klokken 01.00 og 08.00. Mellem søndag midnat og mandag morgen klokken 08.30 er der også stjålet et indbygget navigationsanlæg fra en BMW, som holdt på Tjørnevej.

Også i Birkerød har en bilejer været udsat for tyveri, da en gps samt et betjeningspanel er blevet stjålet fra hans bil i Carinaparken mellem søndag aften og mandag morgen.

Knuste ruder, Gilleleje

Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen er der kastet en potteplante mod to ruder i aktivitetshuset på Idrætsvej, så disse er knust. Hærværket blev anmeldt mandag klokken 08.45.

Spånplader stjålet, Frederiksværk

70 spånplader er mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 08.30 blevet stjålet fra en byggeplads på Mejsestien.

Værktøj stjålet, Frederikssund

Fra en bil, som holdt på Færgevej, er der mellem lørdag midnat og mandag morgen stjålet en årefræser, en dyksav, en kangohammer og en diamantsliber. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 09.24.

Sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, Hillerød

Mandag formiddag blev en 44-årig mand fra Frederiksværk sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret. Manden blev standset i sin bil på Roskildevej og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal vise hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Computer stjålet fra taske, Dyssegård

Mandag formiddag klokken 11.07 blev det anmeldt, at en 44-årig mand fra Dyssegård havde fået stjålet sin computer. Tyveriet var sket søndag mellem klokken 15.15 og 15.20, hvor manden havde stået ved et busstoppested på Dyssegårdsvej med computeren i sin taske.

 

Blev bortvist fra station, Rungsted Kyst

En 44-årig mand fra Helsinge blev mandag formiddag klokken 11.29 bortvist fra Rungsted Kyst station. Her havde manden råbt efter forbipasserende og indladt sig i et skænderi med nogle skoleelever, som skulle på udflugt.

Sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg, Hillerød

Mandag eftermiddag klokken 14.00 blev en 37-årig mand fra Skævinge sigtet for at være i besiddelse af narkotika med henblik på salg. Manden blev truffet på Hammersholtvej, hvor han blev fundet i besiddelse af både heroin og amfetamin i mængder, som blev vurderet til at være til brug for videresalg.

Cyklist ramt af bil, Rungsted Kyst

En 20-årig mand fra København måtte mandag eftermiddag en tur til tjek på skadestuen efter han var blevet ramt af en bil i krydset Ulvemosevej/Rungstedvej. Uheldet skete omkring klokken 15, da bilisten, en 78-årig kvinde fra Rungsted Kyst, svingede til højre i krydset og dermed ramte cyklisten.

Fik stjålet pung i supermarked, Helsinge

Mandag eftermiddag mellem klokken 15.30 og 16.00 fik en 68-årig kvinde fra Helsinge stjålet sin pung, da hun var i Lidl på Vestergade for at handle. Den 68-årige oplyste, at hun havde mistanke til en kvinde, som flere gange havde stået tæt på den 68-årige i forretningen. Den kvinde beskrives som centralasiatisk af udseende, brun i huden med sort langt hår sat op i en hestehale, 20-25 år, 155-160 cm høj, spinkel af bygning og iført mørk jakke eller frakke.

 

Mistænkeligt forhold var filmoptagelse, Skodsborg

Klokken 18.25 og igen klokken 18.33 blev det anmeldt, at der muligvis blev skudt nær Skodsborg Strandvej inde i skoven mod Dyrehaven. Nordsjællands Politi kunne dog oplyse anmelderne om, at der var tale om en filmoptagelse, og at der således ikke foregik noget kriminelt.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 19.17 blev det anmeldt, at der imellem klokken 18.45 og klokken 19.15 var blevet stjålet en taske med indhold fra en personbil, der havde holdt parkeret ved Gentofte Megacenter. Igen klokken 19.43 indløb der en lignende anmeldelse fra samme sted. Her var der imellem klokken 12.45 og klokken 15.00 blevet stjålet en MacBook fra en parkeret bil.

Kørsel uden førerret, Ølstykke

Klokken 20.35 blev en 23-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret på Frederikssundsvej. Her viste det sig, at manden ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Kørsel i påvirket tilstand, Frederikssund

Klokken 20.45 blev en 19-årig mandlig bilist fra Jægerspris standset og kontrolleret på J. F. Willumsens Vej. Han fik narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. 

Kørsel uden førerret i påvirket tilstand, Helsingør

Klokken 22.35 blev en 23-årig mandlig bilist fra Fredericia standset og kontrolleret på Kongevejen. Han fik narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Ligeledes blev han sigtet for at sidde bag rattet, trods han ikke havde den fornødne førerret.

Spirituskørsel, Hillerød

Tirsdag klokken 02.35 blev en 49-årig kvindelig bilist fra Hornsherred standset og kontrolleret på Dyrehavevej. Her fik hun alkometeret til at slå ud, hvorfor hun blev sigtet for spirituskørsel. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle promille.

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 05.34 blev det anmeldt, at der nogle minutter forinden var sket et færdselsuheld på Isterødvejen i krydset ved Tulstrupvej, idet to personbiler var stødt sammen med større materiel skade til følge. Politi, beredskab, vejhjælp og en ambulance blev sendt til stedet, hvor personalet i sidstnævnte indledningsvis kunne konkludere, at der umiddelbart ikke var sket større personskade ved nogen af parterne. Klokken 06.35 var der igen helt åbent for trafikken, efter der havde været delvist afspærret efter færdselsuheldet.

En 43-årig mandlig bilist uden fast adresse kan muligvis se frem til en sigtelse for ikke at have overholdt sin vigepligt, da han kørte ud fra Tulstrupvej og ud på Isterødvejen.

Tyveri fra personbil, Hillerød

Klokken 06.31 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 02.00 og tirsdag klokken 06.30 var blevet stjålet rat samt navigationssystem fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret på Kirsebærbakken.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi