Døgnrapporten i Skævinge: tirsdag den 26. oktober

Profilbillede

Skævinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Dør stjålet fra gravemaskine, Skævinge

En dør til en gravemaskine er mellem fredag eftermiddag og mandag morgen blevet stjålet fra en byggeplads i Dyremosen. Tyveriet blev anmeldt klokken 08.12

Kvinde død af knivstik, Tisvildeleje

En 55-årig kvinde afgik mandag morgen ved døden efter at være blevet ramt af knivstik. Anmeldelsen kom klokken 08.27 og en 21-årig mand blev kort efter anholdt og sigtet for drab. Manden blev fremstillet i grundlovsforhør tirsdag morgen, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Vinduesviskere knækket, Veksø

To vinduesviskere på en Kia, der holdt på Korshøj, er mellem lørdag aften og søndag morgen blev knækket. Hærværket blev anmeldt mandag formiddag klokken 09.16.

Ruder knust, Smørum

To ruder i Petanqueklubben på Flodvej er mellem søndag eftermiddag og mandag formiddag blevet knust. Et vidne har set to unge mænd på 16-17 år løbe fra stedet.

Valgplakater stjålet, Hellerup

Flere valgplakater er søndag eftermiddag mellem klokken 13.40 og 17.00 blevet stjålet, efter de var blevet sat op langs Øregårds Allé. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 11.07.

Kørte på ulovlig knallert, Frederikssund

En 15-årig ung mand fra Jægerspris blev mandag eftermiddag klokken 12.15 sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Den unge mand blev standset, da han kom kørende ad Frederiksborggade og her blev det konstateret, at hans knallert kunne køre hurtigere end den var indregistreret til og, at hverken horn eller bremselys virkede.

Fik bilen konfiskeret, Hillerød

Mandag eftermiddag fik en 27-årig mand fra Hillerød konfiskeret sin bil, da han kom kørende ad Frederiksværksgade. Det var tredje gang, at manden kørte bil, selvom han tidligere har fået sin førerret inddraget. Manden blev sigtet for kørsel uden førerret og for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.

Ridser i lakken, Helsingør

En peugeot, som holdt på Tårnhøjvej, er mellem søndag aften og mandag morgen blevet udsat for hærværk. Der er lavet en dyb ridse i lakken hele vejen rundt om bilen.

Valgplakater revet ned, Vedbæk

Flere valgplakater er mellem lørdag eftermiddag og søndag morgen blevet revet ned og ødelagt på Rungsted Strandvej. Hærværket blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 15.27.

Køre uden kørekort, Skibby

En 49-årig kvinde fra Skibby blev mandag eftermiddag klokken 15.45 standset, da hun kom kørende ad Nordvejen. Her viste en alkometertest, at hendes promille var højere end den tilladte. Kvinden blev sigtet for spirituskørsel og blev endvidere sigtet for kørsel uden førerret, da hun ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse.

Pc stjålet fra bil, Værløse

En bærbar pc er mellem klokken 12.30 og 14.30 mandag eftermiddag blevet stjålet fra en bil, som holdt på en p-plads på Skovlystvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 15.57, og det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Tyveri af taske, Birkerød

Klokken 16.00 blev det anmeldt, at en 90-årig kvinde havde fået stjålet sin taske inklusive indhold, da hun klokken 15.30 havde gået på Hovedgaden. En gerningsmand var løbet forbi og havde taget kvindens taske fra hendes rollator, hvorefter han løb over til parkeringspladsen ved Loop, hvorfra han kørte fra stedet i en hvid varevogn.

To personer ville ikke fremvise ID, Hillerød

Klokken 16.14 kontaktede Movia Nordsjællands Politi, idet de stod på Milnersvej med to personer, der ikke havde rejst med gyldig rejsehjemmel i en af Movias busser. Nu nægtede de to personer at fortælle, hvem de var, således de kunne få en afgift for forholdet, og en patrulje blev derfor sendt til stedet, hvilket hjalp på sagerne, og en henholdsvis 20-årig og 21-årig kvinde fra Næstved fik udskrevet en afgift.

Overtrædelse af hundeloven, Slangerup

Klokken 17.05 blev det anmeldt, at en kvinde netop var blevet bidt i låret af en mindre hund i en flexline-snor, da hun var ude og løbe nær Roskildevej på en cykelsti omkring Møllevangen. Biddet medførte et sår, og en patrulje blev sendt til stedet, hvor en lokal mand, der luftede hunden, blev sigtet for overtrædelse af hundeloven.

Narkokørsel, Farum

Klokken 18.05 blev en 28-årig mandlig varevognsfører fra Taastrup standset og kontrolleret på Frederiksborgvej. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 19.13 blev det anmeldt fra beboerne i en bolig på Virum Vandvej, at de klokken 18.53 via videokameraet i hjemmets dørklokke havde set en mistænkelig person luske rundt foran hoveddøren, men at han havde stukket af, da han havde bemærket, at der var et kamera.

Den mistænkelige person beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, 35-40 år gammel, spinkel af bygning, lys i huden, med brunt kort hår. Var kørende i en blå VW Polo personbil.

Tyveri fra personbil, Slangerup

Klokken 19.55 blev det anmeldt, at højre siderude i en personbil holdende på Idrætsvej var blevet smadret, hvorefter der var blevet stjålet en taske og en pung inklusive indhold fra bilens kabine. Tyveriet var sket imellem klokken 19.00 og 19.50.

Spritkørsel, Græsted

Klokken 20.30 blev en 57-årig mandlig bilist fra Græsted standset og kontrolleret på Arupsvej. Her fik han alkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Tyveri fra personbil, Ølstykke

Klokken 20.48 blev det anmeldt, at en rude i førersiden på en personbil holdende ved Ølstykkehallen var blevet smadret, hvorefter der var blevet stjålet en taske, to punge, to telefoner samt en computer fra bilens kabine. Tyveriet var sket imellem klokken 19.00 og 20.45.

Narkokørsel, Helsingør

Klokken 01.08 blev en 39-årig mandlig bilist fra Snekkersten standset og kontrolleret på Søndre Strandvej. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Manden var ligeledes frakendt førerretten, og han blev derfor også sigtet for alligevel at have sat sig bag rattet trods dette.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler