Foredrag om videnskaben bag Carlsbergs ølproduktion

dato

Kom og oplev en aften fyldt med videnskab og ølsmagning, når Skævinge Alive inviterer til foredrag i Skævinge Kultur,- Idræts- og Foreningshus den 19. november 2024. Foredraget dykker ned i Carlsberg Laboratoriums forskning og udvikling af ølproduktionens ingredienser.

Carlsberg er kendt for deres øl, men bag produktionen ligger et omfattende forskningsarbejde, som har haft stor betydning for både ølproduktion og naturvidenskab. Foredraget vil blive ledet af Birgitte Skadhauge, lederen af Carlsberg Laboratorium, og brygmester Erik Lund, som vil dele deres viden om forædling af byg og humle, samt bæredygtig dyrkning.

Videnskabelige opdagelser og banebrydende teknologi

Carlsberg Laboratorium har stået bag flere videnskabelige opdagelser, blandt andet rendyrkningen af gær og udviklingen af pH-skalaen. Foredraget vil også dække laboratoriets arbejde med at udvikle nye gærtyper til alkoholfrit øl, samt den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer.

Smagsprøver og streaming fra Aarhus Universitet

Under foredraget vil deltagerne få mulighed for at smage på fem udvalgte øltyper, der præsenteres i takt med foredragets emner. Foredraget streames live fra Aarhus Universitet som en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab".

For mere information om foredraget, billeder og pladsreservation, kan du besøge denne side. Hvis du ønsker at modtage bonusmateriale og information om kommende foredrag, kan du følge deres nyhedsbrev eller sociale medier her.

Praktisk Information
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: SKIF - Skævinge Kultur,- Idræts- og Foreningshus, Ny Harløsevej 15A, 3320 Skævinge
Entré: 30 kr
Arrangør: Skævinge Alive
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut