Hillerød Kommune: Daglig leder til dagtilbuddet Arresø Børnehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Hillerød Kommune er vi ambitiøse ift. ledelse og pædagogik. Vi arbejder for at udvikle organisering og struktur, så det bedst muligt understøtter den pædagogiske praksis, og dermed understøtter alle børns trivsel og udvikling. Vi har blandt andet oprettet ressourcepladser til børn med særlige behov og omorganiseret vores PPR pædagogiske team, så der i hvert område er ansat procespædagoger, der hurtigt kan træde til og understøtte medarbejderne i arbejdet med børnefællesskaber på de enkelte stuer.

På dagtilbudsområdet har vi områdeledelse. Derfor bliver du som daglig leder i Hillerød Kommune del af et tæt ledelsesfællesskab, som giver mulighed for sparring, udvikling og fælles refleksion med dine ledelseskollegaer.

Ud over deltagelse i lederteamet, vil du have tæt sparring med sektionslederen for området, som står på spring for at understøtte din ledelsesopgave, og udviklingen af den pædagogiske retning du ønsker for dit dagtilbud.

Du vil få et alsidigt, uhøjtideligt og spændende arbejdsmiljø. Du skal samarbejde med dagtilbudsråd og forældregruppen. Læs mere om organisering af områdebestyrelser, dagtilbudsråd mm. i Styrelsesvedtægten for områdebestyrelser i Hillerød Kommune på Styrelsesvedtægt for områdebestyrelser i dagtilbud i Hillerød Kommune (hillerod.dk)

Arresø Børnehus er en del af områdeinstitutionen ”Æbelholt” i Hillerød Kommune.

Arresø Børnehus er et dagtilbud med 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Arresø Børnehus er placeret i St. Lyngby, et skønt lokalområde i Hillerød kommune. Det er omgivet af skøn natur, og rolige omgivelser.

Læs mere om Arresø Børnehus på Arresø Børnehus hjemmeside

Hvem er du
For os er det vigtigste, at du er engageret, fagligt velfunderet og har lyst til at gå foran ift. den pædagogiske udvikling i et dagtilbud. Har du lederuddannelse og erfaring, er det skønt og hvis ikke, vil vi gerne understøtte din lederudvikling gennem diplomuddannelse i ledelse.

Herudover, er det vigtigt for os, at

  • Du har lyst til og mod på at udvikle din ledelse
  • Du vil bidrage i samarbejdet i ledelsesteamet
  • Du er nysgerrig – på ledelse såvel som pædagogik
  • Du samarbejder anerkendende med forældre, medarbejdere, og forvaltning.

Hvis du vil vide mere
Via dette link kan du læse mere om, hvordan vi gennem vores ledelsesnetværk i Dagtilbud Børn kompetenceudvikler vores ledere og pædagoger på Vores pædagogiske arbejde (Hillerod.dk)

For yderligere information, kan du kontakte sektionsleder for Område Æbelholt Betina Søegaard Gjøl på telefon 72 32 51 18.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen ønskes besat 1. november 2023, eller hurtigst muligt.

Frist
Du søger via linket og ansøgningsfristen er 27. september 2023.
Samtaler forventes gennemført den 4. oktober 2023. Evt. 2. samtale kan forekomme.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation.

I henhold til vedtagne regler vil der blive indhentet offentlig straffeattest og børneattest på kandidater, som anbefales til stillingen.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hillerød Kommune, Bremerholmen 21, 3320 Skævinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1468&ERId=85155

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5907258

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet