Hillerød Kommune: Indskolingslærer til Kornmarkskolen, afd. Skævinge

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kornmarkskolen - Indskolingslærer med dansk, billedkunst, idræt og musik.
Vil du være en del af indskolingsteamet på 3.årgang på Kornmarkskolen, afdeling Skævinge? Kornmarkskolen søger pr. 1. november 2023 en kompetent lærer med linjefag i dansk og/eller enten kristendom, billedkunst og idræt.

Om dig
Du er linjefagsuddannet lærer i dansk. Du skal kunne byde ind på andre små fag på årgangene. Du trives med indskolingsbørns videbegærlighed, umiddelbarhed og spontanitet. Du er tydelig i din klasserumsledelse, og du trives med tæt teamsamarbejde, hvor I bidrager med jeres forskellighed og styrker. Du er optaget af at udvikle din undervisning og nye læringsformer sammen med dine kolleger.

Stillingen til dig
Udover dansk i 3.kl., vil der i dit skema også være timer i 3.kl. i kristendom, idræt, billedkunst. Der vil endvidere være holdtimer i skemaet, der bruges til holddannelse i 3.kl. Du kommer til at indgå i et tæt teamsamarbejde med erfarne lærere og skolepædagoger. Du bliver en del af en indskoling, hvor vi sammen udvikler det inkluderende læringsmiljø med deltagelsesmuligheder for alle. Du får en arbejdsplads, hvor der er plads til selvstændighed i kombination med fælles udvikling.

Kornmarkskolen
Har to afdelinger, og tjenestestedet vedrørende denne stilling er indskolingen, afdeling Skævinge med ca. 125 børn. Vi lægger vægt på trivsel, høj faglighed og på at være en god arbejdsplads med plads til forskellighed. Vi har et godt kollegialt fællesskab, som du kan glæde dig til at blive en del af.

Vi forventer, du er

  • læreruddannet med linjefag i dansk
  • fagligt velfunderet og ambitiøs
  • klar til at indgå i selvstændigt arbejdende team
  • funderet i en god og respektfuld tilgang til børn
  • interesseret i pædagogisk udvikling
  • parat til at udvikle en skole med en høj faglig profil

Yderligere oplysninger
Du kan se mere om skolen på Kornmarkskolens hjemmeside
Adressen: Ny Harløsevej 17 3320 Skævinge.

Stillingen er en fuldtidsstilling fra 1. november 2023. Løn aftales i henhold til overenskomst og reglerne om lokal løndannelse.

Har du spørgsmål vedr. stillingen er du velkommen til at henvende dig til indskolingsleder, Ditte Bach Holst, telefon 72 32 70 07 eller via mail dihol@hillerod.dk. Ansøgning med relevante uddannelsespapirer og CV skal sendes via link i stillingsopslaget.

Frist
Ansøgningsfristen er søndag den 24. september 2023.00.
Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende, men senest den 28. september 2023
Ansættelse pr. 1. november 2023

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hillerød Kommune, Harløsevej 17, 3320 Skævinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1468&ERId=85079

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5906172

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet