Hillerød Kommune: SSA/SSH Nattevagt

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Plejehjemmet Bauneparken i Skævinge søger SSA/SSH til nattevagt 28-30 timer/ugen med start pr. 1. november 2023 eller snarest derefter.

Vil du være vores nye kollega?

Plejehjemmet Bauneparkens faste natte-team søger 1 ny kollega. Vi søger en kollega der kan bidrage med godt humør og positivt menneskesyn. Du kan arbejde selvstændigt, har fokus på faglighed, har overblik, er handlekraftig og tør tage ansvar.

Plejehjemmet har 48 boliger, hvor der bor borgere med forskellige plejebehov. Bauneparken ligger i landlige omgivelser i Skævinge by – tæt på tog/busforbindelser. Vi arbejder ud fra leve/bo-miljøtanken.

Vores vision er at Bauneparken skal være et sted, hvor vi sammen skaber rammerne for en meningsfuld hverdag for den enkelte borger. Vi arbejder ud fra fælles værdier og vægter åben dialog, høj faglighed, rummelighed, anerkendelse, fleksibilitet, humor og synlig ledelse i samarbejdet.

Vi kan tilbyde følgende

  • et spændende og afvekslende job med mange faglige udfordringer, hvor du selv har mulighed for at være med til at sætte dagsorden, samt give dit besyv med til et godt arbejdsmiljø med gode samarbejdspartnere.
  • stor mulighed for at udnytte dine faglige, såvel som personlige kompetencer
  • en god introduktion til en spændende hverdag på en travl arbejdsplads
  • mulighed for sparring 24/7 med kolleger og akutteamet

Vil du vide mere er velkommen til at henvende dig til områdeleder Tina Pletner 72 32 63 02/00.

Ansøgningsfrist
24. oktober 2023.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (28-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Hillerød Kommune, Ny Harløsevej, 3320 Skævinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1468&ERId=84839

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5902222

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet