Nyt fra Skævinge i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skævinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Forlygter stjålet, Hellerup

Mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 06.45 er der stjålet rat og forlygter fra en Porsche, som stod i Sundvænget. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

 

Røg og gnister, Charlottenlund

Onsdag klokken 09.11 kom en anmeldelse om brand i en bygning på Ordrupvej. Politi og brandvæsen kørte til ejendommen, hvor det viste sig, at der var opstået gnister og røg i en samlemuffe mellem to ledninger. 

 

Instrumentpanel stjålet, Værløse

Mellem mandag klokken 12.00 og onsdag klokken 10.00 er der stjålet et instrumentpanel fra en Citroën, som stod på Vesterbo. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

 

Stjal bærbare computere, Frederikssund

Onsdag klokken 12.34 stjal en mand et større antal bærbare computere fra SOSU H på Odinsvej. Manden beskrives som udenlandsk af udseende, ca. 175 cm høj, omkring 30 år med mørkt skæg. Han var iført sort/mørkegran jakke og jeans.

 

Stjal mobiltelefon, Hørsholm

En ukendt mand stjal onsdag formiddag mellem klokken 11.00 og 11.15 en mobiltelefon fra en 65-årig kvinde. Tyvenet skete i forbindelse med, at manden kom ind i kvindens forretning på Usserød Kongevej, hvor han spurgte kvinden om forskellige ting, og da hun på et tidspunkt vendte sig bort, stjal han hendes mobiltelefon. Manden beskrives som sydeuropæisk af udseende, 20-25 år, 170-175 cm høj med kort, sort, krøllet hår. Han var i ført en kort sort dunjakke og mørke bukser.

 

Ung butikstyv på spil, Virum

En 13-årig pige fra Virum blev onsdag eftermiddag klokken 13.18 taget for butikstyveri i Meny på Geels Plads, hvor hun havde taget is, energidrik og smoothies uden at betale for dem. Pigens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

 

Stjal parfume og tasker, Kgs. Lyngby

Onsdag kort efter klokken 14 blev en 24-årig mand fra Sakskøbing taget for butikstyveri i Magasin, hvor han havde stjålet parfume og tasker. Manden blev sigtet for forholdet.

 

Kødtyv afsløret, Hillerød

En 35-årig udenlandsk mand blev klokken 14.33 taget for butikstyveri i Føtex i Slangerupgade, hvor han havde stjålet flere okse- og kalvemørbrader og for at have overtrådt sit forbud mod at rejse ind i Danmark. Manden blev sigtet for tyveriet og fremstilles i grundlovsforhør i løbet af i dag, torsdag.

 

Kørte uden kørekort, Jægerspris

En 61-årig kvinde fra Jægerspris blev klokken 16.47 sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset efter at være kommet kørende ad Landerslevvej. Godt en time senere blev en 39-årig mand fra Jægerspris standset og sigtet for at køre uden førerret på samme strækning.

 

Stjal hvidvin og pølsehorn, Birkerød

Klokken 17.03 blev en 76-årig kvinde fra Birkerød taget for butikstyveri i Netto i Teglporten. Her havde hun taget to pølsehorn og en karton hvidvin og undlod at betale for varerne, da hun passerede kasselinjen.

 

Lamper stjålet, Holte

To udendørs kobberlamper er mellem klokken 08 tirsdag og klokken 12 onsdag stjålet fra en ejendom på Attemosevej.

 

Drenge lavede hærværk, Skævinge

En patrulje kom onsdag kl. 22.17 frem til fem drenge, tre på 17 og to på 16, fire fra Skævinge og én fra Hillerød, der var i færd med at udøve hærværk mod nogle skilte og et hegn på Ny Harløsevej.  Betjentene tog en seriøs samtale med drengene, men blev nødt til køre videre til en anden hastende politiopgave. Kl. 23.08 kom der en ny melding om, at drengene igen var i gang med at udøve hærværk mod hegnet, hvorfor en ny patrulje rykkede ud. Patruljen fandt kun én af drengene, der viste sig at være meget fuld – så patruljen kørte ham hjem i seng. 

 

Kørte uden førerret, Farum

En 19-årig mand fra Værløse blev torsdag kl. 00.28 stoppet på Frederiksborgvej, hvor det viste sig, at han kørte uden at have erhvervet førerret. 

 

Kørte uden førerret – og ramte lygtepæl, Hillerød

En 30-årig mand fra Hillerød blev torsdag kl. 04.47 sigtet for at føre et køretøj uden førerret, da en patrulje fik fat i manden efter at han var kørt ind i en lygtepæl på Jagtvej i Hillerød.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi