Nyt fra Skævinge i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skævinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Forsøg på bedrageri, Helsingør

En 51-årig mand fra Birkerød anmeldte kl. 10.53, at en ukendt person havde henvendt sig til personalet på OKPlus på Esrumvej for at få udbetalt en kredit, som displayet havde vist på en spillemaskine. Den pågældende maskine havde været slukket, idet den var løbet tør for mønter. Den 51-årige mand forklarede, at den ukendte person havde aktiveret maskinen ved at tilslutte strømmen. Her havde han opdaget, at der stod en kredit på kr.1000,- og havde derefter krævet at få denne udbetalt. Den 51-årige forklarede, at kreditten tilhørte en tidligere spiller, som allerede havde fået udbetalt gevinsten, og at maskinen herefter var løbet tør for mønter, hvorfor man havde slukket maskinen. 

 

Færdselsuheld, Skævinge

Anmeldelse kl. 11.00 om færdselsuheld på Amtsvejen i Skævinge. En 20-årig ung mand fra Bjæverskov kørte ad Amtsvejen med Ca. 80 km/t i vestlig retning, hvor han trak ud over midterlinjen. En 76-årig mand fra Hvidovre, der kørte ad Amtsvejen med cirka 80 km/t i østlig retning lå i midten af hans vognbane, hvorfor den 20-årige påkørte den 76-årige på dennes venstre front. Politi og redningspersonale til stedet. Begge kørselsretninger spærret. Vej genåbnet kl. 13.17. Begge personer bragt til behandling på hospital i kritisk tilstand.

 

Tre unge vakte mistanke, Nivå

Tre unge i alderen 12-16 år fra Nivå og Kokkedal vakte mandag eftermiddag omkring klokken 16 mistanke, da de blev set gå ind i en tom og lukket forretning i Nivå Centeret. En patrulje fik fat i de unge og sendt dem væk, ligesom deres forældre blev underrettet om de unges færden.

 

Bortvist fra bus, Hellerup

En 65-årig mand fra Hellerup blev klokken 18.28 bortvist fra en bus, hvor han ikke ville vise billet og efterfølgende nægtede at forlade bussen.

 

Sigtet for salg af narkotika, Gentofte

En 46-årig fra Solrød Strand blev klokken 20.25 anholdt og sigtet for salg af narkotika. Manden blev truffet ved Mariebjerg Kirkegård, hvor han var i besiddelse af et større kontantbeløb samt flere mobiltelefoner.

 

Narret til at udlevere dankort, Allerød

En 91-årig kvinde fra Allerød blev mandag eftermiddag narret til at udlevere sit dankort og pinkode til en person, som udgav sig for at være fra hendes bank, hvorefter der blev hævet et større beløb fra kvindens konto. Forholdet skete klokken 15.16 og blev anmeldt klokken 18.40

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pinkode i telefonen. Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra banken, bør man bede om vedkommendes navn og ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel.

 

Brand i bil, Helsingør

Klokken 18.50 kom en anmeldelse om, at der var brand i en bil, som stod i Lundegade. Det er formentlig kombinationen af varmeudvikling fra bilens udstødning og nogle tørre blade eller græs på stedet, som er årsag til branden.

 

Naturbrand, Helsingør

Mandag aften klokken 21.27 kom en anmeldelse om, at der var brand i et grønt område i nærheden af Kronborg. Brandvæsenet fik hurtigt kontrol over branden, som formentlig er opstået, da en indtil videre ukendt gerningsperson har kastet fyrværkeri fra en forbipasserende bil.

 

Knallerter til ulempe, Helsingør

Klokken 22.15 kom en anmeldelse om, at nogle knallertkørere generede trafikken på Søndre Strandvej, ved at presse de øvrige trafikanter og køre ind foran dem. En patrulje kørte til stedet, men knallertkørerne var ikke at finde i området.

 

Indbrudstyv taget på fersk gerning, Allerød

En 40-årig kvinde fra Allerød overraskede tirsdag morgen kl. 03.54 en indbrudstyv iført en gul hættetrøje, der var kravlet ind gennem et åbent vindue. Da han blev opdaget flygtede gerningsmanden fra stedet. En patrulje rykkede ud til Elmevej, hvor de kort efter mødte en mand iført en gul hættetrøje, der ved patruljens ankomst forsøgte at gemme sig i en nærliggende indkørsel. Den 26-årige mand fra Birkerød blev sigtet og anholdt for indbruddet, og bliver fremstillet i grundlovsforhør tirsdag kl. 13.30 i Retten i Hillerød. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi