Nyt fra Skævinge i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skævinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Butikstyveri i Rema 1000, Hillerød

En 16-årig dreng fra Slangerup stjal onsdag morgen kl. 07.43 drikkeyoghurt og energidrik i Rema 1000 på Milnersvej i Hillerød. Drengen blev sigtet for butikstyveri. 

 

Tyveri af energidrik, Hillerød

En 17-årig ung mand stjal en energidrik fra Rema 1000 på Milnersvej i Hillerød. Manden blev sigtet for butikstyveri. 

 

Indbrud på genbrugsstation, Birkerød

En ukendt gerningsmand brød onsdag morgen kl. 08.46 ind i en hal indeholdende elektronikaffald hos Blokken Genbrugsstation på Blokken i Birkerød. Gerningsmanden slap afsted med en større mængde elektronikaffald. 

 

Tyveri fra firmabil, Gentofte

Ukendte gerningsmænd klippede onsdag mellem kl. 02.12 og 08.00 hul i skydedørene på en varebil Snogegårdsvej i Gentofte. Tyvene stjal et større antal værktøjer fra køretøjet.  

 

Dieseltyveri fra gravemaskine, Hillerød

Ved Brennum Park i Hillerød brød ukendte gerningsmænd brændstofdækslet op på en gravemaskine mellem tirsdag kl. 16.00 og onsdag kl. 07.00. Gerningsmændene stjal mellem 150 og 200 liter diesel fra maskinen. 

 

Større hashfund, Hillerød

Under en rundering kl. 10.30 med narkohundene Vaks og Fister på Østervang i Hillerød fandt en patrulje en taske indeholdende en plade hash samt klargjorte salgsposer. 

 

Vold og trusler mod parkeringsvagt, Virum

En 45-årig parkeringsvagt blev jagtet af en 20-årig udenlandsk turist efter at denne havde fået tildelt en parkeringsbøde. Kl. 13.32 antastede turisten parkeringsvagten på Sorgenfri Torv i Sorgenfri, hvorefter han ytrede verbale trusler og spyttede ham i ansigtet. Turisten blev sigtet for vold.

 

Butiktyveri, Skævinge

En 38-årig mand fra Silkeborg blev onsdag kl. 18.06 taget for butikstyveri i Super Brugsen på Hovedgaden i Skævinge. Manden blev sigtet for butikstyveri.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Humlebæk

En 39-årig mand fra Espergærde blev onsdag kl. 18.50 på Humlebæk Strandvej sigtet for at føre et køretøj i påvirket tilstand. Manden blev kørt til hospitalet med henblik på at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 

Sigtet for besiddelse af hash, Kgs. Lyngby

En 22-årig mand fra Kgs. Lyngby blev klokken 21.32 fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, da en patrulje traf ham på Toftebæksvej. Manden blev sigtet for forholdet.

 

Skabte uro og uorden, Helsingør

To mænd skabte klokken 21.55 så meget uro og uorden i toget ved Helsingør Station, at politiet blev tilkaldt. Den ene mand, en 40-årig mand uden fast adresse, blev vurderet til ikke at være i stand til at tage vare på sig selv. Han blev derfor anholdt og sat i detentionen, hvorfra han blev løsladt torsdag morgen klokken 06.05.

 

Fik klip i kørekortet, Allerød

Tre bilister fik mellem klokken 01.05 og 03.05 et klip i kørekortet ved en målrettet færdselsindsats mod for høj hastighed på Hillerødmotorvejens forlængelse. Der blev i alt registreret 41 overtrædelser af Færdselsloven i forbindelse med indsatsten.

 

Blev formanet om opførsel, Klampenborg

En 39-årig mand uden fast adresse blev klokken 05.38 formanet om at opføre sig ordentligt, efter en patrulje var blevet sendt til Klampenborg Station, hvor manden havde skabt uro og uorden og generet de øvrige passagerer. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi