Nyt fra Skævinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Skævinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Holte

Klokken 08.45 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 19.30 og torsdag klokken 08.30 var blevet stjålet cd’er og et gavekort fra en personbil, der havde holdt på Pilekæret. Tyvene var kommet ind ved at knuse den lille trekantrude.

Indbrud i værksted, Skævinge

Klokken 09.10 blev det anmeldt, at der imellem onsdag aften og torsdag morgen havde været indbrud i et værksted på Egestedvej, hvorfra der var blevet stjålet værktøj.

 

Havemøbler stjålet, Kgs. Lyngby

Klokken 09.33 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 23.45 og torsdag klokken 06.30 var blevet stjålet seks Mandalay havestole fra en baghave i Kulsvierparken.

 

Fra en anden adresse i Kulsvierparken blev det anmeldt klokken 16.28, at der også her var blevet stjålet seks Mandalay havestole. Tyveriet var sket imellem onsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 15.30. 

 

Forsøg på indbrud i butik, Dronningmølle

Klokken 10.26 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 09.50 havde været forsøgt indbrud i Kirkens Korshærs butik, idet glaslisten på hoveddøren af aflistet, ligesom selve ruden var forsøgt listet af.

Kørsel i påvirket tilstand, Ølstykke

Klokken 10.47 blev en 51-årig mandlig knallertfører fra Ølstykke standset og kontrolleret på Lyshøjvej. Her viste det sig, at knallerten var konstruktivt ændret og uforsikret, ligesom føreren fik alkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for disse forhold.

En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle promille.

Ulovligt arbejde, Dyssegård

Klokken 10.50 blev to mandlige ikke-EU-borgere på henholdsvis 39 år og 47 år sigtet for ulovligt arbejde, imens de udførte håndværksarbejde ved en villa på Kildebakkegårds Allé.

Fik basisk væske i øjet. Kgs. Lyngby

En 28-årig mand fra København fik torsdag eftermiddag kort efter klokken 16 en lille dråbe basisk væske i øjet, da han udførte et forsøg på DTU. Manden bar sikkerhedsbriller, men i forbindelse med håndteringen af en kanyle, fandt en lille dråbe basisk væske vej til hans øje. Manden blev kørt til behandling på skadestuen, og der skulle ikke være tale om større skade på hans øje.

Trøje og kontanter stjålet, Hillerød

En trøje samt kontanter er mellem onsdag aften klokken 23.00 og torsdag eftermiddag klokken 16.20 blevet stjålet fra en bil, som holdt på Solbuen. En bildør har muligvis været ulåst i tidsrummet for tyveriet.

Generet af unge knallertkørere, Ålsgårde

Flere borgere anmeldte torsdag eftermiddag klokken 17.43, at de var generet af flere unge knallertkørere, som væltede skraldespande og i øvrigt kørte meget hurtigt i området omkring Odinshøjvej og Ellebakkestien. En patrulje kørte til stedet, men de unge knallertkørere var ikke at se i området.

I besiddelse af joint, Hillerød

Torsdage ved 18-tiden blev en 30-årig mand fra Hillerød truffet af en patrulje på Carlsbergvej. Her blev manden fundet i besiddelse af en joint, hvilket han blev sigtet for.

Gasvarmere stjålet, Klampenborg

To gasvarmere er mellem onsdag aften klokken 21.00 og torsdag formiddag klokken 11.00 blevet stjålet fra spisestedet I læ Burger på Dyrehavsbakken. Tyveriet blev anmeldt torsdag aften klokken 18.14.

Havde kokain på sig, Gentofte

Torsdag klokken 18.35 blev en 19-årig mand fra Gentofte truffet ud for Ved Ungdomsboligerne. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en mindre mængde kokain, hvilket han blev sigtet for.

Kørte bil i frakendelsestiden, Ålsgårde

En 24-årig mand fra Brønshøj blev torsdag aften sigtet for at køre vil i frakendelsestiden. Manden blev truffet i krydset Skindersøvej/Hellebækvej.

Berusede personer blev uvenner, Hillerød

Uoverensstemmelser mellem nogle berusede unge medførte torsdag aften, at politiet kørte til Hillerød Station, hvor en 33-årig lokal mand angiveligt skulle være blevet truet. Der var dog umiddelbart ikke noget, der viste, at der var tale om andet end uoverensstemmelser mellem personerne.

Sigtet for narkobesiddelse med henblik på salg, Kgs. Lyngby

Torsdag aften klokken 19.55 blev en 19-årig mand fra Kgs. Lyngby sigtet for at være i besiddelse af skunk og hash med henblik på videresalg. Den 19-årige blev truffet på Sorgenfrivej.

Havde totenschlæger i bukselinningen, Hellerup

En 24-årig mand fra København blev torsdag aften klokken 20 sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han blev truffet ved Troljevej nær togbanen med en totenschlæger i bukselinningen.

El-løbehjul stjålet, Humlebæk

Mellem torsdag eftermiddag klokken 14.00 og torsdag aften klokken 21.10 blev et el-løbehjul stjålet, imens det stod på Humlebæk Station.

Sigtet for narkokørsel og kørsel uden kørerkort, Fredensborg

En 23-årig mand fra Hillerød blev torsdag aften klokken 21.35 standset, da han kom kørende ad Baunevænget. Her viste det sig, at han var narkopåvirket og ikke havde noget kørekort. Manden blev sigtet for begge forhold.

Sigtet for narkokørsel, Helsingør

Klokken 01.20 Natten til fredag blev en 21-årig mand fra Rungsted Kyst standset, da han kom kørende i bil på Ørebakken. Den 21-årige blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve på ham. Den skal klarlægge de nærmere omstændigheder omkring en eventuel narko-påvirkning til brug for den videre behandling af sagen.

Brand i blomsterbutik, Holte

Fredag klokken 03.46 kom en anmeldelse om, at der var brand i en blomsterforretning på Dronninggårds Allé. Politi og brandvæsen kørte til adressen, hvor beboerne på etagerne over forretningen blev evakueret. Brandstedet skal nu undersøges nærmere med henblik på at forsøge at klarlægge årsagen til branden. Der er ingen meldinger om personskade.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler