Nyt fra Skævinge i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skævinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri af diesel, Smørum

Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 06.50 er der stjålet diesel fra flere lastbiler, som stod i et industriområde ved Kongebakken.

Ikke alt, der glimter, Kgs. Lyngby

I løbet af weekenden har der været indbrud i et kontorfællesskab på Lyngby Hovedgade. Flere virksomheder har haft ubudne gæster og fra Vitus Guld er der således stjålet diverse udstillingssmykker uden værdi.

Dæk punkteret, Helsingør

En varebil, som stod på Søvejen, har mellem fredag eftermiddag og mandag klokken 06.45 været udsat for hærværk, idet tre af bilens dæk er blevet punkteret. Hærværket blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.46.

Brand i båd, Vedbæk

En båd, som lå i Rungsted havn brød mandag formiddag klokken 11.08 i en eksplosionsbrand. Tre personer kom til skade, heraf en i kritisk tilstand, og måtte køres til behandling på hospitalet. Den nærmere årsag til branden skal nu undersøges nærmere, men det formodes, at branden opstod i forbindelse med påfyldning af brændstof.

Ild i modelfly, Allerød

I forbindelse med opladning af et modelfly opstod der klokken 12.42 en mindre brand i en bolig på Forelvej. Ud over skaderne på modelflyet, skete der ingen hverken person- eller materiel skade. 

 

Overholdte ikke sin vigepligt, Skævinge

KL. 13.01 kørte en 27-årig kvinde fra Skævinge i sydgående retning ad Skævingevej. Uden at overholde sin vigepligt, foretog hun venstresving ind foran en modkørende 52-årig cyklist fra Hillerød, der kørte ad Markebækvej mod øst med ca. 15 km/t, hvorved den 27-årige påkørte cyklisten med fronten af sin bil. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Sigtet for narkokørsel, Jægerspris

Kl. 14.34 blev en 60-årig mand fra Jægerspris sigtet for at køre motorcykel på Vinkelvej uagtet, at han var påvirket af stoffer og ikke havde førerret.

 

Spirituskørsel, Skibby

En 45-årig mand fra Skibby blev kl. 15.15 taget for spirituskørsel, da han testede positiv på en alkometertest på Hovedgaden i Skibby. Manden blev anholdt og kørt til lægen, der udtog en blodprøve så en præcis promille kan fastlægges. 

Fotograferede folk på strand, Charlottenlund

En 43-årig mand fra Høje Taastrup blev mandag kl. 18.39 mødt af en patrulje, mens han sad og tog billeder af badende gæster på Strandvejen. Det viste sig, at manden blandt andet tog billeder af badende børn, hvorfor han blev sigtet og anholdt for blufærdighedskrænkelse, så sagen kunne undersøges nærmere. 

Narkosælger forsøgte at ramme betjent, Frederikssund

En 29-årig mand fra Jægerspris blev mandag kl. 20.33 anråbt af en betjent i forbindelse med salg af narkotika ved kirken i krydset ved Kirkebakken i Frederikssund. Manden besluttede sig for at flygte fra stedet, og kørte med høj fart mod politiassistenten, hvis cykel blev ramt. Bilen blev senere fundet på en adresse, hvor der også blev fundet steroider, kokain og ketamin.    

Skubbede og slog buschauffør, Farum

Mandag kl. 22.38 blev en buschauffør først skubbet til og herefter slået af en 34-årig mand på Jernbanevej i Farum. Manden blev sigtet for vold mod noget i offentlig tjeneste og anholdt. 

 

Musik til ulempe, Hillerød

Kl. 00.44 modtog vi en anmeldelse om, at der blev spillet meget høj musik på Horsevænget i Hillerød, men da vores patrulje nåede frem var festen slut, og der var helt stille. 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi