Nyt fra Skævinge i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skævinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørte bil uden førerret, Espergærde

En 44-årig mand fra Helsingør blev kl. 7.35 sigtet for at køre bil uden førerret på Agnetevej i Espergærde

Tyveri fra byggeplads, Skævinge

Anmeldt tyveri kl. 8.08 fra en byggeplads på Industrivænget i Skævinge, som er sket i tidsrummet 11.4 kl. 21.00 til den 12.4 kl. 7.00. Der meldes blandt andet stjålet 1.000 kilo truck batterier, som var afmonteret til skrot.

Tyveri fra personbiler, Gentofte og Charlottenlund 

Der er i løbet af formiddagen anmeldt fire tyverier fra personbiler af mærkerne BMW og Mercedes Benz. Alle tyverierne er sket natten til den 12. april. Ingen af bilerne, hvorfra der var stjålet airbags, instrumentbræt og rat, havde synlige opbrudsmærker.

Sigtet for hash

En 34-årig mand fra Allerød blev kl. 12.49 sigtet for besiddelse af en større mængde hash på Paltholmvej i Farum. 

Kørt bil uden førerret, Allerød

En 31-årig mand fra Hundested blev kl. 13.45 sigtet for at køre bil uden førerret på Hillerødmotorvejen i Allerød.

Kørte ind i forankørende på motorvej, Vedbæk

En 25-årig mand fra Kokkedal kørte kl. 15.53 med 100 km/t ind i en forankørende i 30-årig kvinde fra Hillerød, der kørte med 80 km/t i nordgående retning på Helsingørmotorvejen ved Vedbæk. Redning, politi og brand tilstede. Ingen melding om personskade. Kl. 16.20 er alle tre spor åbnet op igen. 

Forvoldte fare for fodgænger, Helsingør

En 48-årig mand fra Helsingør blev kl. 16.16 sigtet for at forvolde fare for en 43-årig mand fra Helsingør, da han ikke holdt tilbage for den 43-årige ved en fodgængerovergang på Kingosvej i Helsingør, da parterne var kommet tæt på hinanden. Efterfølgende havde føreren af bilen foretaget en u-vending og kørt tilbage efter den forurettede, der måtte springe for ikke at blive påkørt. 

Spirituskørsel, Gentofte

En 66-årig mand fra Hørsholm blev onsdag kl. 20.31 taget for spirituskørsel på Nybrovej i Gentofte. Manden blev kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så en præcis promille kan fastlås. 

Brand i skur, Hillerød

Torsdag morgen kl. 04.28 udbrød der brand i et skur på Finn Bager Jensens Vej i Hillerød. Ilden spredte sig til nogle nærliggende altaner, hvorfor brandvæsnet evakuerede nogle af de omkringliggende opgange. Branden var slukket igen kl. 04.57. Årsagen til branden skal nu undersøges.  

 

Indbrudsoversigt uge 14

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi