Nyt fra Skævinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Skævinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Diesel stjålet fra gravemaskine, Hillerød

Mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen klokken 07.00 er et dæksel til en dieseltank på en gravemaskine, der stod i Brennum Park, hvorefter der er tappet diesel fra tanken.

 

Værktøj stjålet fra bil, Slangerup

Der er mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen klokken 06.00 stjålet diverse håndværktøj fra en varebil, som stod på Ny Øvej.

 

Fik stjålet pung, Helsingør

En 82-årig kvinde fra Helsingør fik mellem klokken 10.00 og 10.15 stjålet sin pung, da hun var i Netto på Gefionsvej for at handle. Pungen lå i et indkøbsnet, som hang på hendes indkøbsvogn.

 

Sigtet for butikstyveri, Helsingør

En 23-årig mand blev omkring klokken 13.30 sigtet for butikstyveri i Helsingør Bycenter, hvor han blandt andet havde stjålet varer fra Kop&Kande.

 

Stjal handsker, Helsinge

En 44-årig mand Helsinge blev klokken 13.32 taget for butikstyveri i Kvickly, hvor han havde stjålet et par handsker.

 

Havde hash på sig, Hillerød

Torsdag klokken 14.10 blev en 26-årig mand fra Skævinge sigtet for at være i besiddelse af hash med henblik på videresalg. Manden blev truffet på gaden Bag Haver.

 

Kvinde fik stjålet pung, Frederiksværk

Mellem klokken 14.15 og 14.20 fik en 80-årig kvinde stjålet sin pung, da hun var i Kvickly på Torvet. Kort forinden havde to personer mast sig forbi hende, da hun gik ind på et kundetoilet. De beskrives som en 190 cm høj mand, kraftig af bygning, udenlandsk af udseende samt en kvinde, 165 cm høj, almindelig af bygning. De talte et for den 80-årige ukendt sprog.

 

Mixerpult stjålet, Hillerød

Mellem mandag eftermiddag og tirsdag middag er der stjålet en mixerpult samt nogle guitarer fra musiklokalet fra Sputik STU på Søndre Jernbanevej. Tyveriet blev anmeldt klokken 16.20 og tyven har brudt et vindue op for at skaffe sig adgang til stedet.

 

Sigtet for besiddelse af hash, Hørsholm

En 37-årig mand fra Hørsholm blev torsdag aften kl. 19.45 stoppet i Hørsholms Midtpunkts P-kælder, hvorefter han selv fremviste en pose med en klump hash. Manden blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

 

Spirituskørsel på Hillerødsmotorvejens forlængelse, Hillerød

Torsdag aften kl. 19.58 blev en 27-årig mand fra Helsinge sigtet for at føre et køretøj i påvirket tilstand på Hillerødmotorvejens forlængelse. Den sigtede blev kørt til Hillerød hospital for at få taget en blodprøve med henblik på at få fastlagt den præcise promille. 

 

Konfiskeret hash og skunk, Helsingør

En 28-årig mand blev torsdag aften kl. 21.40 sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer ved Rasmus Knudsens Vej i Helsingør da en patrulje fandt både hash og skunk på vedkommende. 

 

Indbrud i dametøjsforretning, Gentofte

Fredag kl. 00.19 fik en butik på Strandvejen i Gentofte smadret en rude. Det er endnu uvist, om der er blevet stjålet noget fra butikken. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk