Nyt hotel i Hillerød inviterede de lokale på rundvisning og bobler

Foto: Zleep Hotels A/S.
dato

Zleep Hotel Hillerød fik sendt samarbejdspartnere, leverandører og Hillerøds borgere godt på weekend med en åbningsfest, der både bød på jazz musik, bobler og private rundvisninger.

Baren var åben og goodiebags var fyldt til randen, da både firmakunder og borgere af Hillerød besøgte det nye Zleep Hotel Hillerød fredag eftermiddag. Dagen var fyldt med gode netværkssnakke især iblandt det lokale erhvervsliv i byen – og det afspejler mulighederne for at markere sig i Hillerød som nyt hotel.

En varmere velkomst fra Hillerødgenserne kan man ikke bede om
’Velkommen til’ var hyppige ord brugt fra både Zleeps personale, der bød gæster velkomne, men bestemt også hyppige ord fra Hillerøds borgere, der bød Zleep Hotels og Zleeps personale velkomne til byen.

”Jeg har en opfattelse af, at de lokale er meget glade for, at der kommer noget nyt til byen. Det gør mig meget taknemlig at have mulighed for at arbejde i en by med så stor glæde og oprigtighed,” udtaler hotelchef, Mattias Karlsson.

Med udsigt til Frederiksborg Slot og en spytklat fra Hillerøds populære gågade har Zleep Hotel placeret sig i det mest historiske og kulturelle knudepunkt i byen.

”Vi har oplevet en stor efterspørgsel på at få et hotel som Zleep i Hillerød” udtaler Zleep Hotels administrerende direktør, Peter Haaber - og med en underskrevet kontrakt tilbage i 2013 er det nu blevet en realitet. Peter Haaber tilføjer: ” .. og nu hvor vi endelig er åbnet kan vi forhåbentlig leve op til borgernes forventninger - og blive en del af det summende erhvervsliv i byen.”

Det er muligt at booke ophold på Zleep Hotel Hillerød til åbningspriser fra DKK 699 indtil slutningen af maj 2024, med ankomster indtil 31. december 2024.

Åbningstilbuddet kan bookes her: https://hrewards.com/da/zleep-hotel-hillerod/tilbud/opening-special-zleep-hotel-hillerod

Kilde: Zleep Hotels A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.