Vi søger dygtig og engageret konsulent til hospitalsplanlægning i Region Hovedstaden

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at udvikle sundhedsvæsenet i Danmarks største region? Har du flair for at navigere i komplekse politiske processer og samtidig skabe samfundsvigtige løsninger, der alle sammen handler om liv? Og trives du i et stærkt, sundhedsfagligt miljø, hvor vi understøtter udviklingen af regionens 6 hospitaler, så patienterne får det bedst mulige behandlingsforløb nu og i fremtiden? Så har vi stillingen til dig.

Om dig
Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte dit præg på udviklingen af nogle af de vigtigste dagsordener på sundhedsområdet. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring. Det vigtigste er, at du ønsker en arbejdsplads med stor samfundsmæssig betydning og politisk bevågenhed, og hvor du er tæt på beslutningerne.

Du har en relevant kandidatuddannelse som fx cand.scient.pol., cand.scient.san.publ. eller cand.scient.adm. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til sundhedsområdet fx fra et ministerium, styrelse, region, hospital m.v. – men det er ikke et krav.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • Har gode samarbejdsevner, en imødekommende tilgang til andre samt flair for at skabe fremdrift i komplekse processer med mange interessenter
  • Er udviklingsorienteret og formår at omsætte faglig viden til morgendagens løsninger
  • Har overblik og evne til at tænke strategisk og skabe resultater
  • Er en dygtig formidler - især på skrift - og evner at omsætte sundhedsfaglige input til klare politiske og administrative beslutningsoplæg
  • Har politisk tæft og forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation
  • Har godt humør og trives med vekslende opgaver og deadlines, der til tider kan være korte
Du vil blandt andet skulle arbejde med:

  • Skabe løsninger på de aktuelle udfordringer, som hospitalsvæsenet står over for, i tæt samarbejde med gode kolleger på hospitalerne
  • Deltage i nationale og tværregionale arbejds- og styregrupper
  • Udarbejde beslutningsoplæg, redegørelser og analyser til direktion og politikere
  • Besvare borgerhenvendelser og understøtte den interne kommunikation i regionen
Din konkrete opgaveportefølje vil blive tilrettelagt ud fra dine faglige interesser og kvalifikationer.

Om os
Enhed for Hospitalsplanlægning er en del af Center for Sundhed, der er et af de fem centrale koncerncentre i Region Hovedstaden. I Center for Sundhed varetager vi den overordnede sundhedsfaglige og strategiske planlægning og udvikling af sundhedsvæsenet i Region Hovedstaden – herunder opgaver over mod hospitalerne, som ligger hos os i Enhed for Hospitalsplanlægning. I Center for Sundhed betjener vi også regionsrådet og koncerndirektionen samt understøtter og samarbejder med bl.a. kommuner, statslige myndigheder og praksisydere for at skabe gode og effektive behandlingsforløb for patienterne. Centret har ca. 270 medarbejdere fordelt på forskellige lokationer, men de fleste er samlet på Regionsgården i Hillerød, som også bliver dit arbejdssted.

I Enhed for Hospitalsplanlægning er vi ca. 20 engagerede kollegaer organiseret i teams. De væsentlige opgaver i enheden er at udarbejde planer for og analyser af sundhedsvæsenet, som fx Hospitalsplan 2025 der giver den langsigtede ramme for hospitalsvæsenet i Region Hovedstaden. Herudover arbejder vi med vigtige, tværgående opgaver inden for blandt andet kræft-, psykiatri-, føde- og akutområdet.

Vi lægger vægt på at lykkes sammen, for vores forskellige tilgange skaber kvalitet og holdbarhed i de løsninger, vi leverer. Derfor vil du som medarbejder løse opgaver i tæt samarbejde med de øvrige kolleger i enheden, men også med kolleger i andre enheder i Center for Sundhed, de øvrige koncerncentre i Region Hovedstaden, hospitalerne, statslige myndigheder m.fl.

Vi er en enhed med højt til loftet og et stærkt fagligt miljø med engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på en positiv, humoristisk og uformel omgangstone med mulighed for sparring på tværs af faglige fællesskaber. Vi har i det daglige et stort ansvar for selv at tilrettelægge og prioritere den konkrete opgavevaretagelse, og der er gode muligheder for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider – for selvom opgaven handler om liv, handler det også om et godt arbejdsliv.

Hvis du kommer fra København, er der mulighed for samkørsel via NaboGo-appen, og der er el-cykler på Hillerød Station, så du hurtigt kan komme fra toget til Regionsgården. Desuden har vi et træningscenter og en god kantine med fokus på et grønt og bæredygtigt frokostudvalg.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og arbejdstiden er i udgangspunktet 37 timer om ugen. Vi sigter mod tiltrædelse den 1. august 2023 eller efter aftale.

Ansøgning og ansættelsesforløb
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og relevante bilag, herunder eksamensbeviser senest d. 19. juni 2023 og forventer at samtalerne kommer til at foregå i uge 25.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Kirsten Hansen, tlf. 20 32 30 86 eller faglig leder Karen Nørgaard, tlf. 24 23 57 89.

Region Hovedstaden opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Hovedstaden, Kongens Vænge 2A, 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249850&DepartmentId=11975&MediaId=4724&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843806

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet