Vi søger en social- og sundhedsassistent med interesse for palliation og multisyge patienter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du social- og sundhedsassistenten, som sætter en ære i sygepleje til patienter med medicinske problemstillinger, og vil du gerne udfolde og udvikle dine kompetencer i samarbejdet med kollegaer, elever og studerende? Har du også særlige kompetencer indenfor basal palliation, eller drømmer du om at få det? Vil du samtidig være med til at sikre gode patientforløb på tværs af matriklerne på Nordsjællands Hospital? Så skal du måske overveje at blive en del af den nye Afdeling for Multisygdom, med primær tilknytning på Uddannelseshospitalet Frederikssund, men også med ca. 4 vagter pr. måned i vores akutte senge på Hillerød Hospital.

Vores hverdag
Vi gør os umage, dygtiggøre os, samtidig med vi hver dag udskriver og modtager nye patienter.
Vores patienter har mange forskellige problemstillinger. Nogle gange skal vi kunne sætte alle sejl til, for at få patienten på benene igen, andre gange er patienterne her blot nogle dage til væske- eller antibiotisk behandling. Der er ingen patientforløb, der er ens. Hver eneste patient har forskellige og ofte flere problemstillinger, som godt kan give lidt grå hår, fordi det kan være svært at finde ud af hvordan vi gør det bedst for patienten – hvor skal vi starte og hvor skal vi slutte – og hvad er egentlig det bedste. Det lykkes vi med, navnlig på grund af et godt tværfagligt samarbejde. Men også fordi vi åbent arbejder med, at der ikke er nogen der ved eller kan det hele – Vi lykkes kun fordi vi hjælper hinanden og aktivt anvender fælles beslutningstagen.

Vil du vide mere – Så se endelig vores hjemmeside og vores video hvor du kan møde kommende kollegaer.

Som social og sundhedsassistent ønsker vi at du:

 • Brænder for at sætte en høj barer for sygeplejen
 • Er habil bruger af SP.
 • Har en grundlæggende interesse for uddannelse, er reflekterende og trives med dagligt at lære fra dig.
 • Har stor interesse for den tværsektorielle indsats med fokus på den gode udskrivelse.
 • Motiveres og inspireres af at indgå i udviklingsarbejde hvor dagligdagen kan være uforudsigelig og omskiftelig.
 • Arbejder selvstændigt og løsningsorienteret.
Vi tilbyder dig:

 • Et job indeholdende en helt unik mulighed for at samskabe og sætte dit præg på fremtidens tanker om patientpleje til multisyge patienter i kombination med uddannelsestænkning, og akutte forløb.
 • En vision om sammen at skabe en kultur hvor vi alle lærer sammen, med og af hinanden med henblik på at skabe de bedste forløb for multisyge patienter.
 • Mulighed for sparring og udvikling af medicinske og pædagogiske kompetencer.
 • Samspil og samarbejde med mange forskellige interessenter, særligt med fokus på det gode samarbejde med den kommunale praksis.
 • Kollegaer der sætter stor pris på at være en del af noget nyt, og sammen skabe et godt arbejdsmiljø, de bedste muligheder for patienterne, studerende og elever.
 • Højt til loftet, hvor der er plads til udvikling og nytænkning – og hvor alles ideer er vigtige.
 • Introduktion tilpasset dine forudsætninger
Er du blevet nysgerrig, og vil du gerne vide mere? Så skal du endelig ringe til Ausra Mathiesen, oversygeplejerske på 48292760 eller skrive en mail på ausra.matthiesen.01@regionh.dk

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling, med skiftende vagter og weekendvagt hver 2. eller 3. uge afhængig af ønsker. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV via linket.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nordsjællands Hospital (Hillerød), Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249839&DepartmentId=22079&MediaId=4733&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843480

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet