Erfaren pædagogmedhjælper 20 timer HFO Ll. Lyngby

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en pædagogmedhjælper, gerne med erfaring, til HFO 7’eren, der ligger i Lille Lyngby på Kornmarkskolen. Børnene i 7’eren er i aldersgruppen 6-12 år – ca. 100 børn fordelt i to afdelinger.

Sammen med dine kollegaer skaber I en meningsfuld og sjov HFO for børnene før skole og efter skole. Alle børn skal være i et fællesskab og gennem aktiviteter og nærvær, skal I skabe rammerne for dette. Til 1. maj bliver du en del af tidlig-HFO teamet, når vi modtager de nye skolebørn. Her er opgaven, at gøre dem trygge i de nye rammer inden skolestart til august. Det er derfor et plus, hvis du har erfaring med denne målgruppe.

I 7’eren får du en arbejdsplads med engagerede og rummelige kollegaer, hvor der er plads til grin og faglige drøftelser.

Vi forventer, at du

  • er en holdspiller, der bidrager til fællesskabet ved at løfte i flok
  • har et ressourceorienteret børnesyn, hvor barnets styrker er i fokus
  • har et godt fagligt udgangspunkt – gode evner for refleksion og kan bringe dine refleksioner i samspil med kollegaer
  • er god til at arbejde struktureret med plads til fleksibilitet
  • er en imødekommende og hjælpsom person.

På skoledage har vi åben fra 6.30 til 8.00 og igen fra 13.00 til 17.00. I ferier fra kl. 6.30 til 17.00. Dine timer er hovedsagligt placeret om eftermiddagen. Vi har planlagte lukkeuger og -dage henover året.

Føler du dig fristet, hører vi gerne fra dig inden den 13. oktober. Ansøgning skal fremsendes elektronisk via Hillerød kommunes hjemmeside vedlagt cv og andre relevante bilag.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kontakt pædagog med ledelse Henrik Keck telefon 72 32 71 24/ 27 21 19 64 eller HFO-leder Tanja Tronholm Nielsen telefon 72 32 70 41.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 20 t. om ugen i gennemsnit. Vi arbejder på Årsnorm fra 1. aug. – 30. juli. Løn og ansættelsesvilkår aftales i henhold til overenskomst om reglerne om lokal løndannelse. Ved ansættelse indhentes der samtykke til børneattest og straffeattest.

Ansøgningsfrist den 13. oktober med ansættelse snarest muligt. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Lille Lyngby HFO1, Skolevej, 3320 Skævinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5911926

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet